25 Haziran 2008 Çarşamba

Baba Ocağı Dizisinin Oyuncuları Belli oldu

Baba Ocağı Dizisinin Oyuncuları Belli oldu



Engin Şenkan, Ali Sürmeli, Suzan Aksoy, Burak Özçivit, Selim Güngören ve Gülden Dudarık başrolde.

Baba Ocağı Dizisi Hikayesi belli oldu



Yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğan'ın yaptığı "Baba Ocağı"nda başrolleri Engin Şenkan, Ali Sürmeli, Suzan Aksoy, Burak Özçivit, Selim Güngören ve Gülden Dudarık paylaşıyor. Burak Özçivit ve Selim Gülgören'in kendi hayalleri peşinde koşan ikiz kardeşleri canlandırdığı dizi, babalarının ziraat mühendisi olmaları için gönderdiği İstanbul 'da hovardalık yapan iki kardeşin öyküsünü anlatıyor.

Baba Ocağı Hikayesi

Baba Ocağı Hikayesi


Muğla’lı Halil Efe, hayatını, iki yakışıklı oğlunun çok iyi eğitim alıp, vatana, millete hayırlı birer evlat olarak yetişmesine adamıştır. Oğlanlar
Üniversiteden mezun olacaklar, babalarının geniş topraklarında ziraat mühendisliği yapacaklar, Halil Efe ve oğullarının anası Feraye de bu yaştan sonra artık mutlu mesut bir köşeye çekilip çocuklarının mürüvvetini göreceklerdir. Oğlanlar da doğrusu İstanbul’da sıkı çalışmakta, babalarının yüzünü kara çıkarmamak için gece gündüz ders kitaplarının başından kalkmamakta, ter dökmektedirler. Bu arada elbette, harçlıkları eksik edilmemekte, derslerinden başka bir şeye kafalarını takmamaları için Muğla’dan İstanbul’a para akmaktadır.

Muğla’nın Beşparmak köyünde durum böyleyken, İstanbul’da ise durum hayli farklıdır .. Ders kitaplarının arasında kaybolması gereken iki oğlan, Murat ve Güven, barlarda, rock müzik içinde kaybolmaya tercih etmektedirler. Aslında oğlanların ikisi de kurdukları bir rock grubunda çalışmakta, baba parasıyla müzik yapmaktadırlar. Üniversite mi? O ne? Dersler filan? Hak getire! .. Gençtirler, delikanlıdırlar, başlarında kavak yelleri esmektedir. Halil Efenin durumu öğrenmesinden başka korktukları hiçbir şey yoktur. Elbette, babalarının esirgemediği harçlıklarından başka da kaybedecekleri hiç bir şey de yoktur. Ama bu “hiçbir şey” aslında onlar için neredeyse her şeydir. Aksi halde cep delik, cepken delik kalıverirler koca şahrin ortasında..
Ama bir gün… Bir gün Halil efe gerçeği öğrenir. Dünyası yıkılır ve oğlanların da dünyasını yıkmak ve onlara köyde yeni ama zor bir dünya kurmak için İstanbul’a hareket eder.

Burak Özçivit Biyografisi

Burak Özçivit Biyografisi

burak özçivit

Kimlik : Burak Özçivit

Gerçek Adı : Burak Özçivit
Doğum Tarihi : 23 Aralık 1984
Doğum Yeri : İstanbul,

Burak Özçivit | 2005 BEST MODEL OF WORLD 2.si
Boy : 1.87
Beden : 40-50
Göğüs : 102
Bel : 80
Basen : 94
İç Dış Bacak : 88-113
Jean : 32-34
Ayak : 44
Göz : Kahverengi

Dizi ve Filmleri
Eksi 18 Murat 2006 Kanal 7
Zoraki Koca 2007

Ali Sürmeli Biyografisi


Ali Sürmeli Biyografisi



24 yıllık tiyatrocu Ali Sürmeli.
1959 yılında Bingöl Solhan'da doğdu.
Ama aslen Muş-Varto Omerîyan köyündendir...

Dünyanın en soylu ve en eski mesleğini yaptığını ve yapmaya da devam edeceğini söylüyor gururla. Lakin asıl tutkusu sinema, hem de çocukluğundan beri.

Bir gün istediği filmi çekmeyi umuyor. Bunun için tiyatrodan kazandığı parayı biriktirmesi, tiyatro yapabilmek için de dizi oyunculuğu yapması gerekiyor. Uzun bir yol gibi görünüyor, üstelik sonunda başarısız olup bütün parayı batırmak da var ama şikayetçi değil.
Tiyatroyu da dizi oyunculuğunu da keyifle yapıyor.

Ödülleri

* 8. Ankara Film Festivali, 1996, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu: Sokaktaki Adam
* 37. Antalya Film Festivali, 2000, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu: Filler ve Çimen
* 18.Siyad Türk Sineması Ödülleri, 1996, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu: Sokaktaki Adam

Oynadığı Bazı Tiyatro Oyunları

* Ayak Takımı Arasında
* Kahvede Şenlik Var
* Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz
* Üç Kuruşluk Opera
* Abdülcambaz
* Asiye Nasıl Kurtulur
* Tohum Ve Toprak
* Yedi Kocalı Hürmüz
* Mustafa
* Kurban
* Akvaryum
* Deli İbrahim
* Galile Galileo

Oynadığı Bazı Sinema Filmleri

* Girdap- 2008
* Aşka Sürğün - [[2007
* Eve Giden Yol- 2006
* Umut Adası - 2006
* Sınav- 2006
* Banka
* Şellale- 2001
* Son - 2001
* Filler ve Çimen- 2000
* Kaçıklık Diploması - [[1998]9
* Karışık Pizza - 1998
* Karışık Pizza - 1998
* Düş ve Gerçek Birde Sinema - 1995
* Sokaktaki Adam - 1995
* Babam Askerde - 1994
* Mavi Sürgün - 1993
* Gece Dansı Tutsakları - 1998
* Dönüş -1988
* Beyaz Ölüm

Oynadığı Bazı Dizi Filmler

* Kuzey Rüzgarı 2007
* Yağmurdan Sonra - 2006
* Aşka Sürgün - 2005
* Şeytan Ayrıntıda Gizlidir - 2004
* Kasabanın İncisi - 2003
* Kin ve Gül - 2003
* Hürrem Sultan - 2003
* Deli Yürek - 199

Gülden Dudarık

Gülden Dudarık

Doğum Tarihi:
Doğum Yeri: Adana

Diziden Resimler


Dizi Ekibi

Yapımcı : Sinetel Film / İbrahim Mertoğlu Yönetmen : Mustafa Şevki Doğan Senaryo : H. Baykut Badem, Arzu Birol, Filiz Ekinci, Emin Gürsoy Kim- kimdir : Engin Şenkan (Halil), Ali Sürmeli (Seyfi), Suzan Aksoy (Feraye), Burak Özcivit (Güven), Selim Gülgören (Murat), Uğur Demirpehlivan (Dürdane), Gülden Dudarık (Cemile), Ceren Hindistan ( İsmet), Algı Eke (Kısmet), Emin Gürsoy (Recep), Aylin Kabasakal (Gülsüm), Boran Ağgedik (Ozan), Akın Saatçi (Alp), Murat Kılıç ( Cem), Süleyman Süleymanoğlu (Ersoy), Gaye Sürer (Seda), Feyza Çıpa (Özge), Merve Altınkaya (Didem), Atilla Karagöz (Komutan Müfit), Sermet Keskin (Şoför Er Maksut), Yaşar Üzer (Muhtar Tahir), Volkan Baş (Bakkal Hasan), Fatih Doğan (Kapıcı Tahir)

1. Bölüm Özeti


“Kıymetini Bilenlere”

Halil Efe, Muğla Beşparmak köyünde çiftçilik yapmaktadır. Murat ve Güven isimli ikiz oğulları vardır. Onları İstanbul’ da okutan Halil Efe’nin tek arzusu oğullarının iyi birer ziraat mühendisi olarak köye dönmeleri ve işlerin başına geçmeleridir. Ama çocukların asıl derdi Ziraat okumak değil, müzisyen olabilmektir. Bunun içinde arkadaşları Alp, Ersoy ve Cem’le birlikte bir grup kurmuşlardır.
Bir süre sonra Halil Efe, çocukların iki senedir devamsızlıktan kaldığını öğrenince Murat ve Güven’i önüne katarak köyün yolunu tutar. Şehir hayatına alışmış Murat ve Güven başına köyde birçok trajikomik olay gelir.